Ημερολόγιο    Ο Καιρός
Παραπομπή σε όλα τα Νέα
Subject : Ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων

«Τι θησαυρούς κρύβει μια Βιβλιοθήκη, πόσα πολλά μυστικά μπορεί να βρίσκονται ανάμεσα στα  ράφια και τα βιβλία της?  Αν θέλεις να ανακαλύψεις πολύ περισσότερα, σε περιμένουμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Αθανασίου να τα ανακαλύψουμε μαζί!»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Αθανασίου στα πλαίσια της προώθησης της φιλαναγνωσίας, διοργανώνει κάθε Τρίτη εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προδημοτικής, δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης. Κατά τη διεξαγωγή του προγράμματος τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το βιβλίο με ένα εναλλακτικό και διασκεδαστικό τρόπο. Παράλληλα μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες ανακαλύπτουν τον κόσμο των βιβλιοθηκών!

Στόχος του προγράμματος είναι η επιμόρφωση των παιδιών, ο εμπλουτισμός των γνώσεων και εμπειριών τους καθώς και η καλλιέργεια της αγάπης για το βιβλίο και το διάβασμα. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο ανάλογα σε κάθε σχολική τάξη.

Για αίτηση συμμετοχής ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο athan.book@cytanet.com.cy ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

 

   Αλλαγή ωραρίου
Νεο διαμορφωμένο ωράριο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης
Ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων
Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και νέους
 

Διαβάστε όλα τα νέα μας