Ημερολόγιο    Ο Καιρός

Συχνές Ερωτήσεις
....................................
 

 Πως μπορώ να γίνω μέλος;
Αν είστε μαθητής Δημοτικού και Γυμνασίου μπορείτε να βγάλετε κάρτα προσκομίζοντας την αστυνομική ταυτότητα του κηδεμόνα σας. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να γίνουν μέλη με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι αλλοδαποί θα πρέπει να προσκομίσουν το διαβατήριο τους. Συμπληρώνοντας μία αίτηση εγγραφής στη βιβλιοθήκη γίνεστε αυτόματα μέλη.

 Μπορώ να δανειστώ χωρίς την κάρτα μου;
Η κάρτα δανεισμού  είναι απαραίτητη για το δανεισμό βιβλίων και άλλου υλικού.

 Χρειάζομαι αυτό το βιβλίο οπωσδήποτε, τι μπορώ να κάνω;
Αν το βιβλίο που ζητάτε είναι δανεισμένο μπορείτε να μπείτε στη λίστα αναμονής και να σας ειδοποιήσουμε όταν αυτό επιστραφεί. Αν ζητάτε κάποιο βιβλίο που δεν υπάρχει στη συλλογή μας, μπορείτε να μας το προτείνετε και αν κριθεί σκόπιμο θα προστεθεί στη συλλογή μας.

 Ο σύλλογος μας θέλει να διοργανώσει μία εκδήλωση με θέμα το βιβλίο, τι μπορούμε να κάνουμε;
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 25-724035, ή στο 25-724252, είτε ηλεκτρονικά στο athans.books@cytanet.com και δώστε μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης και την ημερομηνία. Η αρμόδια υπάλληλος θα σας επικοινωνήσει μαζί σας.

 Μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω μία εργασία μου για το γυμνάσιο;
Και βέβαια. Στην βιβλιοθήκη θα βρείτε μεγάλη συλλογή με ενημερωμένες εγκυκλοπαίδειες, λεξικά και βιβλία που καλύπτουν τα σχολικά μαθήματα. Μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες μέσω διαδικτύου.  Επιπλέον το προσωπικό μας μας μπορεί να σας βοηθήσει στην έρευνα σας.

 Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στους καταλόγους άλλων βιβλιοθηκών;
Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν στους καταλόγους άλλων βιβλιοθηκών από τους συνδέσμους Κατάλογοι άλλων Βιβλιοθηκών [www.cln.com.cy]

 Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης;
Η Βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή τη Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 3:15 μ.μ. - 6:15 μ.μ.

 Μέχρι πόσα βιβλία μπορώ να δανειστώ;
Το κάθε μέλος έχει τη δική του κάρτα δανεισμού με την οποία μπορεί να δανεισθεί μέχρι τέσσερα (4) βιβλία. Η διάρκεια δανεισμού διαρκεί δεκαπέντε (15) ημέρες με δυνατότητα μίας ανανέωσης των δεκαπέντε (15) ημερών.

 Είμαι καθηγητής/δάσκαλος. Μπορείτε να οργανώσετε ξενάγηση στους χώρους και τις υπηρεσίες της 
    Βιβλιοθήκης
;
Μπορείτε να ζητήσετε από τη Βιβλιοθήκη να οργανώσει ξενάγηση για τους μαθητές σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη υπεύθυνη βιβλιοθηκονόμο τηλ 25-724035 ή στο 25-724252

 

 

 

   Αλλαγή ωραρίου
Νεο διαμορφωμένο ωράριο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης
Ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων
Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και νέους
 

Διαβάστε όλα τα νέα μας